design bucutarie

Design interior apartament Constanta

Proiect de design interior apartament situat Constanta, Faleza Nord

Un apartament cu 2 camere situat pe malul Marii Negre amenajat in stil modern si tineresc, in care predomina tonurile de gri, “incalzite” de elementele cu aspect de lemn, in nuante de maro: parchetul laminat, blaturile din bucatarie si riflajele decorative.

Peretele din living este decorat cu tencuiala decorativa sidefata Marcopolo Luxury (San Marco) intr-o nuanta calda, aurie, pusa elegant in valoare de oglinda cu banda LED si care scoate in evidenta canapeaua simpla, gri.

In dormitor peretii s-au decorat cu nuante calde de maro, in ton cu parchetul, oferind, astfel, o cromatica odihnitoare intregului spatiu.

Design-ul mobilierului din bucatarie este realizat in totalitate de Cosy Cactus Studio si a fost gandit astfel incat sa aiba un aspect tineresc si modern si sa fie, in acelasi timp, practic, avandu-se in vedere spatiul destul de restrans. S-a optat pentru fronturi albe pentru a amplifica luminozitatea spatiului, iar riflajul decorativ care imbraca stalpul de sustinere vine sa completeze decorul simplu.

Spatiul de dus din baia mare este decorat cu gresie hexagonala neagra, separandu-se, astfe, vizual, de restul baii in care s-au pastrat nuantele deschise. Mobilierul de  baie este realizat pe comanda, design-ul acestuia fiind realizat, deasemenea, de Cosy Cactus Studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide WhatsApp
1
Buna ziua! Cu ce informatii va pot ajuta?