design bucutarie

Design interior apartament Constanta

Stare Proiect: Finalizat

Locatie: Constanta

An: 2021

Proiect de design interior apartament situat Constanta, Faleza Nord

Va prezentam un apartament situat pe malul Marii Negre, amenajat in stil modern, unde proprietara a dorit sa predomine culorile neutre si reci. Asadar, am adus spatiului senzatia de caldura prin accentele de culoare ale lemnului si riflajelor si insertiile de lumina calda ale benzilor LED.

Peretele din living este decorat cu tencuiala decorativa sidefata Marcopolo Luxury (San Marco) intr-o nuanta calda, aurie, pusa elegant in valoare de placajul cu banda LED, pastrand astfel discreta zona de relaxare.

In dormitor, peretii s-au decorat cu nuante calde de maro, in ton cu parchetul, oferind, astfel, o cromatica odihnitoare intregului spatiu.

Designul mobilierului din bucatarie este realizat in totalitate de Cosy Cactus Studio si a fost gandit astfel incat sa aiba un aspect tineresc si modern si sa fie, in acelasi timp, practic, avandu-se in vedere spatiul destul de restrans. S-a optat pentru fronturi albe pentru a amplifica luminozitatea spatiului, iar riflajul decorativ care imbraca stalpul de sustinere vine sa completeze decorul simplu.

Spatiul de dus din baia mare este decorat cu gresie hexagonala neagra, separandu-se vizual de restul baii in care s-au pastrat nuantele deschise. Mobilierul de  baie este realizat pe comanda, designul acestuia fiind realizat, deasemenea, de Cosy Cactus Studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *